bsrt Kızlar altın hesabı açmak istiyorum ama sizce mantıklı mı yoksa eski usul yastık altı mi yapayım elime bir 10 bin kadar nakit para gelicek bende altın almak istiyorum hesap aç diyenler var ama kazançlı mi kullanan var mı
esmirna16 bsrt eğer al sat falan yapmayacaksan eski usul de alabilirsin. Ama çok yükselirse satayım biraz düşünce alırım dersen hesap aç daha iyi sanki
Mom62636362 bsrt ben de altın hesabında biriktiriyorum. Her şey sanal ortamda gerçekleşiyor şu devirde, git al gerektiğinde bozdur falan uğraştırıcı. Bir de kaybolma ihtimali, çalınma ihtimali var. O yüzden hesaba atmak daha mantıklı bence
Bebek1634 bsrt hesap acmanin avantaji da var dezavantaji da Avantaji hirsizlik riskinin olmamasi. Dezavantaji ise ihtiyaciniz oldugu an dur surada vardi 1 gram bozayim diyerek kolaycacik bozulmasi. Yok ya ben gormezden gelirim diyoruz ama sikistigimizda yastik altindakini alip kuyumcuda bozdurmaktan daha kolay geliyor ve bozduruluyor. Karar sizin 😊
bsrt CaglaCeylin hesap mi açayim kuyumcudan mi alayım jesap ac diyrnler oldu da ondan danışmak isedim
CaglaCeylin bsrt ben hesapdan anlamyorum habimefendi. Ben bankada bir kasa tuttum bundan birkacyil önce altinlarimi orda muhafaza ediyorum paramida ev tehlineli
bsrt Mom62636362 hangi bankaylasiniz peki mesela fazı olayı var mı hesap açınca evet o ihtimalleri de dusunerek zaten altın hesabı açacak gibi duruyor
Mom62636362 bsrt kuveyt türk bankasının altın hesabını kullanıyorum. Faiz falan yok, aylık vermem gereken bir para yok. İstersem dolara da çevirebiliyorum. Bu bankayı tercih ettik çünkü al sat yaparkenki aradaki makası en düşük olanı buydu