Tazeanne1811 Merhaba bebeğime 2. Ayında verem aşısı yaptılar bana dedikleri orası kızarır şişer diye iz olması gerekmiş biz aşı olalı 18 gün oldu ne iz var ne kızarıklık aşı tutmadı mı acaba ?
Berenkooommm Tazeanne1811 biz 4 ay 4 günlüğüz 15 gün önce falan kabardı iz çıktı sonradan çıkıyomuş canım
Ensarmomy Tazeanne1811 bizim 3.ayına doğru çıktı iz iltihaplanır vs. Dediler ama henüz iltihaplanmadı 5 ay 15 günlüğüz
Meteninanne Tazeanne1811 oğlumunki 4 aylıkken kızarıp şişmeye başlamıştı canım şu an 6 aylık hala kabuklu yara gibi görünüyor.daha çok erken sizinkinin tutup tutmadığını anlamak için endişe etme☺
Tazeanne1811 Meteninanne peki o koluyla birşey yapmıyormusunuz çünkü o kolunun üstüne yatıyor bizimki
dios_gokta Tazeanne1811 hemen oyle olmuyor 4 aylıkken benımkı sıstı izi kaldı kabukladı zamn alıyor yanı hemen olmaz o
Ask2 Tazeanne1811 ilk kızımdads öyleydi tutmama gibi durum olmaz dedi hemşire vücuda girdiyse gerisi önemli değil dedi
Meteninanne Tazeanne1811 extra dikkat etmiyorum ağrısı rahatsızlığı yok çünkü sadece banyoda sert liflemiyorum o kolunu o kadar
Gunsss Tazeanne1811 4. Ay civarında o iz çıkıyor bazı bebeklerde sivilce gibi iltihapta olabiliyor sizin daha erken