durucinar Oğlum 17gunluk molfıx yenidoğan kullandım ama hep sızdırdı . elimde 3lü şekilde sleppy ,evy baby vardı onlarda hep sızdırdı simdi slepynın 2numarası hediye geldi doğumda ama oda 1bedenden küçük gibi memnun kaldığınız marka var mı acaba
hulya1406 durucinar 3 aylık olacağız molfix kullanıyoruz çok şükür hiç sızdırmadı.Bi ara Sleepy kullandık memnun kalmadım sanki biraz küçük ve sızdırdı.molfixe devam ediyoruz.
iki_prens_annesi_ durucinar dogdugundan beri sleppy kullanıyorum hic sorun yasamadim bide baby turcoyu deneyin isterseniz
Evrim5 Prima aktif bebek hiç sızdırmadı. bir de Goon marka keşfettik ıslaklığı hiç hissettirmiyor çok yumuşacık ama bir kaç sefer sızdırdı bir beden büyük aldım daha iyi sardı deneyebilirsiniz
Ensarmomy durucinar soffio kullandım evy baby kullandım jenny willy kullandım şuan baby turco doğadan kullanıyorum. Hiç birinde sızıntı yaşamadım canım acaba beden sorunu yaşıyor olabilirmisiniz
neredenbileceksinizz durucinar molfix kullanıyorum sürekli sızdırıyor ama sevinmeliyiz bence 🥰🥰🥰 şükürler olsun bebeler iyi besleniyor