Mavibattaniye gunaydin arkadaslar bebisim 9bucuk aylik 4 tane disi var yeni cikardiklari da var.. bir kac gundur dislerini birbirine degdirip tuhaf ses cikartiyor gicirdatma mi bilemedim ve cok rahatsiz edici sanki dislerini cigniyor gibi bir ses yasayan oldu mu
Sunshine Mavibattaniye evet yeni dişlerini keşfeditorlar benim oğlumda 11 aylık sürekli yapıyordu ama geçti şükür 🤩
KereMini1 Mavibattaniye merhaba bebisinizin gicirdatmaasi ne durumda benim oglum 20 aylik uyanikken inanilmaz dis gicirdatiyo napicami sasirdim
Mavibattaniye Sunshine ah canimsin cok sagol en sevmedigim seydir o ses muzik aciyorum emzik veriyorum tuylerim diken diken of berbat bi ses ne yaptin sona ermesi icin ya da ne yapmami onerirsin
Sunshine Mavibattaniye yok yavrum ya kendiliğinden geçti bende mefret ederim o sesten 😬 bir süre yapacak sonra kendi bırakacak ❤️
Mavibattaniye Sunshine nasil icimi rahatlattin bir bilsen internetten baktim reflu stres falan yaziyor gece boyu kafayi yedim herhangi bir sorunu da yok ondan sasirdim da yani nasi mutlu oldum anlatamam cok tsk ederim allah razi olsun
Mavibattaniye KereMini1 selam Msji yeni gordum Gecici bir evreydi ve sonra unuttu İlk baslarda yapma dedigimi anliyor olsa gerek hep yapti Ne zamanki ben duymazdan geldim O da unutmus olsa gerek 2 hafta surdu herhalde
KereMini1 Mavibattaniye olsun dondun ya 😄 benimki simarik simarik dis skiyo laf ettikce de sanki daha cok yapiyo bisey demicem bakalim nolcak ama kirilcak diye korkuyorum allahtan gece sikmasi yok