gocebebirbayan anneler bana bir akıl verin. 2 gün oldu çok şükür doğum yapalı 🙏🏻 İncia göğüs ucu kremi kullanıyorum ama bebeğim çok emdiği için göğüslerimin ucu acıyor artık. Ne yapmalıyım işkence gibi geliyor ki bir de sezaryen oldum acılara dayanamıyorum 😔😔
Mavibattaniye gocebebirbayan ucunu temizle suyla gogus kalkani koy eger yoksa acikta birak kuruladiktan sonra incia da sursen ustunu kapayinca buyuk sorun hemen iyilesmiyor maalesef burda amac duzenli kullanman ve havalandirman tahinin ustundeki yaginsur diyen var ama ben sogani rondodan gecirip suyunu cikardim uc dort kez gogus ucuna surdum ustune de buzdolabi poseti kesip koydum hemen toparladi
Sunshine gocebebirbayan benim oglım ısıra ısıra paramparça etmişti hiç bir şey fayda etmiyor madecasol sayesinde iyileşti emzirdikten sonra sürüyordum diğer emzirmeye kadar bekletiyorsun emzirceğin zaman güzelce yıkayıp emzirirsin 🤩
Alptugunannesi07 gocebebirbayan Kuzum öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun. Alabiliyorsan kesinlikle gümüş kapak al. Kreme felan gerek kalmıyor. Acı yok ağrı yok kan yok. Sadece çok tatlı bir sızı oluyor.
Alptugunannesi07 aybkkara Hadi yaaa. Valla ben çok memnun kaldım. Demek ki bu da kişiden kişiye fark ediyor.
Esraesma0109 Garmastan pomad Hametol krem bunları al. Her emzirme sonrası sür. İstersen fincan fln kapat kapak yoksa elinde. Geri kalan pomadlar boş. Hiçbir şey yoksa elinde sütün kaymağını sür. Ama emzirirken sil. Dua edeceksin.
Rivadan_35 gocebebirbayan canım ben o kadar çok krem kullandım hiç biri fayda etmemişti 2. Çoçuğumda 3. Doğumumda bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine karbonatlı su ile temizliyordum çok iyi geldi hemen iyileştirdi ve zeytin yağı sürdüm hala da kullanıyorum karbonatlı suyu hem bebekte pamukcuk olmadı hemde yaralarım iyileşti birde sürekli yılkamak zorunda kalmadım
Hdus 1.gümüş kapak çok faydalı. her emme öncesi meme ucunu kendi süyünle ıslat elinle masaj yap meme ucuna. Ayva çekirdeğini bi süre suda bekleyince jel kıvamı alıyor onu meme ucuna sür. benim kurtarıcılarım bunlar olmuştu. O göğüs ucu kremlerinden hiç almadım çünkü kime sorduysam yara olduktan sonra fayda etmediğini söyledi. En önemlisi ise bebeğin sadece ucunu emmesini engellemek. Bebek aeoralanın büyğk kısmını alıp sadece ucu almadığında yara zaten oluşmuyor. Ama oluştuysa üstteki önerilerimle kurtardım kendimi. Zeytinyağı sürmüşlüğümde var. İnsan o acıdan herkes ne dese yapıyor cidden. Emziresi kaçıyor insanın. İnşallah düzelir sevgler
gocebebirbayan Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah yazdıklarınızın birinden fayda görürüm. Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻