AnneBebek1 Alerji maması ne kadar kullandınız kilo aldırıyor mu bütün mamaları denedik sadece bunu kabul etti bugün başladım 60 cc ile yavaş yavaş arttıracağım bu mamayı kullanan anneler günde kaç cc kaç öğün veriyorsunuz kilo alımı nasıl
Mom299 AnneBebek1 🤢Ay allahım gücüne gitnesin sma k mama çok pis kokuyor benim kızıma ilk o mamayı vermişti doktor içmedi dedik evolviya yazdırdım sonra şimdi onu kullanıyoruz
Mom299 AnneBebek1 kilosun-a gelince 15 gün kullan dık sadece hiç bi bilgim yok kokusundan dolayı içmeyince
iyikianneyim61 AnneBebek1 ben kullandim baya kullandim icine pekmez katıyordum icsin die ama cc olarak cok az içiyordu ve bizde kilo aldırmadı😒
GoGirl AnneBebek1 normal mama gibi iciyordu ayina gore ne icmesi gerekiyorsa asagi yukarı 4 ay kullandi aylik 1 kilo aldi hep
AnneBebek1 Mom299 Bizimde içmezse evolvia deneyeceğiz dedi doktorumuz artık kilo alsın istiyorum aylardır kilo alımı durdu çok zayıfladı
AnneBebek1 iyikianneyim61 ne kadar süre kullandınız hiç mi aldırmadı bende 1 aya yakın kullanıp kilo almazsa fantomalt ile birlikte kullanmayı düşünüyorum cc olarakta yavaş yavaş arttıracağım soğusun istemiyorum bu mamadan da çünkü bundan öncekileri içmiyordu
iyikianneyim61 AnneBebek1 4 aya yakin kullandim ama dedigim gbi kizim col az içiyordu bazen hoc almiyodu mamayi malesef tadida igrenc oldugu icin bazen 40 bazen 60 bazen 100 duzensizdi hep. size kilosi düşük diyemi verdi
AnneBebek1 iyikianneyim61 14 aylık 10.500 kilo ama 5 aydır kilo almıyor artık sıkıntı olmaya başladı zaten alerji olduğu için mama içmek zorunda diğerlerini denedim içmedi hastanede çalışan arkadaşım var ona söyledim son iki mama kaldı içmediği dedi similac verdiler şükür içiyor bende yavaş yavaş arttırıyorum o yüzden sordum bu mamayla kilo alan oldu mu diye
iyikianneyim61 AnneBebek1 anladim canım eger düzenli içerse bu mamayi alir benimki pek icmedigu icin almadi zaten bizim alerjimiz bitince doktorumuz sut mamaya başlatmıştı mesela onu icti azda olsa kilo almisti icmesiyle alakali. insallah icerde alir kiloyu💙
AnneBebek1 GoGirl 1 kilo aldığı zamanlar kaç aylıktı bebeğiniz benim ki biraz büyük 14 aylık bize gr dahi aldırırsa yeter
AnneBebek1 iyikianneyim61 evet ama büyüdükçe kilo almıyor zayıf kalıyor o yüzden bağışıklığı düşsün istemiyorum