Sedam0671 Bebisleri kac aylıkken yürütece koyabiliyoruz? ♡✓ 28 eylül dogumlu oğlum var herkes yavaş yavaş koy diyor ama erkn mi acaba çok huysuz is güç yapamıyorum? ☆♡✓
Tuba Sedam0671 daha çok erken. genel olarak önerilmiyor ama illa koymak istiyorsanız 6-7 aylık olmasını bekleyin.
Arasannesi Sedam0671 6. Aydan önce koyulmaz.6. Aydan sonra da günde 1-2 defa 10-15 dakıkayı geçmeyecek sekılde konmalı
Balkupum2505 Sedam0671 6 aylikken koydum ama asla 20 dakikayi gecirmedim doktorumuz günde 20 dakika yeter dedi erkek bebeklere daha cok zarari varmis testisleri acisindan
Sedam0671 Tuba evet biraz araştırdım onerilmiyor ama sürekli olmamak kaydıyla koymak istyorm 2 ay daha bekleyelim teşekkür ederim ❤
Edaege04 Bizede doktorumuz hic tavsiye etmedi bende koymak istedim iş güç yapayim die ama gec 25 dakkayi 10 dakka bile izin vermedi kesinlikle kullanma onermiyorum dedi 🤦♀️ ama siz koymak isterseniz 6 ayından sonra kullanabilirsiniz
Mom626363 6 aydan sonra koyulması öneriliyor. Bazen gercektn 10 dk bile olsa cocugu koyup gozetim altinda tabi yemegi ocaga koymak icin bile iyi oluyor