sedaaff96- Trendyoldan kaydettirme yapmıştık burdan 27 kaydetme yaptırmıştım kontrol ettiğimdede 27 vardı bugün girdim bi baktım 24 e düşmüş hayır madem geri çıkacaksınız neden kaydettiniz ne değişik insanlar varya o kadar uğraştığımla kaldım resmen 😒😒😒
Eymenimm34 sedaaff96- Benimde 36 kaydetmeden 25e düştü Allahtan kuponum geldi de o kadar uğraştım yani valla hak tır nasıl insanlar var yaa
Birannebirfurki sedaaff96- eşimede banada yattı ama parayı sıfıra indirdiğimiz için ablama vericem o kullansın 😂
sedaaff96- Damla0909 evet canım karşılıklı yaptık birde kaydetme süresi dolmadan hemen çıkmışlar o zaman neden kaydettiniz demi
sun88 Ben 35 kaydetme aldım. Ama vermediler kuponumu. Neymiş bot hesap varmş. İyide beni kaydedenler hep karşılıklı kaydet yapanlar onlar nasıl aldı. Sinir oldum
Masall_dyg sun88 aynen ben hem anneme hem kardesıme yaptım ıkısınede gelmedı ustelık ıkısınde 30 kusur kaydetmedeydı. Bız nerden bıleleım bot hesap oldugunu.
Aisemeva Benimki yatti ne oldu alacağım şey kadar yine cep para yüklemem gerekiyormuş ne anladım kupondan bos yani
sedaaff96- bitterikolata 27 kaydedilme vardı bazı 3 arkadaş kaydetmeyi bırakınca 24 e düşmüş 😒 Valla keşke sen edeydin ama nerden bilcen 😀
sedaaff96- Eymenimm34 Allahtan 25 de kalmış seninki. Bencede hak o kadar vakit ayırıyoruz karşılıklı kaydediyoruz sonra çıkıyorlar biz neden çıkmıyoruz demekki çıkılmaması gerekiyor kupon gelmeden yada madem çıkacaksın neden kaydediyorsun