Goktugmomm İyi geceler kızlar. Aranızda bebeğini 3-4 aylıkken sünnet ettiren var mı ? Dikişli veya dikişsiz sünnet mi oldu ? Hangisini tavsiye edersiniz ? 🌸
bikerem Goktugmomm 2.5 aylikken yaptirdim şimdi 4 aylik. Klemp yöntemiyle oldu cok sukur hiccc anlamadik bile
Serife_ozen0 Goktugmomm 7 aylıkken yaptırdım dikişli oldu bir gün sonra sargisi kendiliğinden düştü bir haftaya da tamamen iyileşti ne kadar erken o kadar iyi ve kolay oluyor 👍
mrstucii06 Goktugmomm 2 aylikken sunnet ettirdim cok rahat geçti iyikide yaptirmisim klips yöntemiyle dikissiz yapıldı 1 2 haftada gecti sukur beklediğimden çok daha kolay gecti ne kadar erken o kadar iyi dedi doktorum vakit kaybetmeden yaptir derim suan 4 aylığız
RNmom20 Goktugmomm oğlum 5 aylıkken oldu.. klemp yöntemiyle dikişsiz oldu.. bi sıkıntı olmadı çok şükür..
Severa Goktugmomm bende oğlumun sunnetını 3 aylıkken yaptırdık hıc bır sıkıntı olmadı sadece cışını yaparken ılk 1-2 gün çök ağladı
Goktugmomm Bizim bulunduğumuz yerde sadece dikişli sünnet var ama onda da tedirginim diğer yöntem daha iyi gibi
Serife_ozen0 Goktugmomm kendiliğinden düşüyor hiç pansuman yapmadık herhangi bi ilaç ya da kremde kullanmadık