Ogullarinaasikanne Oneriniz var midir ? Alip memnun kaldiginiz toparlayici ve zayiflatan tayt onerisi hanimlar
ElifDuaninAnnesi Ogullarinaasikanne ben kullanıyorum 3 ay oldu leslie ile beraber hem sezaryen göbeğim küçüldü hemde basenlerim yok oldu hatta kendim bile inanamadım ama selülitlerimde bile kaybolmalar oldu. Almak isteyenlere şiddetle tavsiyemdir👍
Mom089 Ogullarinaasikanne takibe aldım gelen olursa okumaya gelicem 😅 Bende merak ediyorum kullanıp memnun kalan var mı diye
Ogullarinaasikanne Neyse kendi kendime konuşmak ta gün içerisinde zevkle yaptığım bir aktivite zaten cokta saapmayin 🙄😂
Ogullarinaasikanne Zekimurendebizigorecekmi ahahaaa 👌😂 ben sizin varlığından habersizdim ama iyiki geldiniz 😬 sizde bizi görüyor musunuz 🤭🙈
Zekimurendebizigorecekmi Ogullarinaasikanne Gördüm gördüm 🤣 bilgim olsa kullandığım birşey olmuş olsa yazardım canım da malesef ☺️
Ogullarinaasikanne Dn123 gerçekten mi canım gobegimde yag olmasindan sa sivilse olmasini tercih ederim ama leslie yapiyorum katkisi olur diye düşünmüştüm aslinda 🥺