Sulebrk Çocuklarınız kaçta uyuyor ve gece kaö kere kalkıyor hanımlar ben en son yemek yedirip yatırırım 1 gibi gece süt veririm sonra sabaha kadar 2 veya 3 kere kalkar emmek için sabah da 8 buçuk gibi ayakta oluruz sizlerin nasıl?
Mommibi Sulebrk bizimde 1 haftadır 7 buçukta kalkıyoruz akşam 9da uyuyor gece bazen 5 bazen 2 kere kalkıyor emmek için.süt mama vs almıyor içiremiyordum.
Oyku123 Sulebrk bizim kız gece 12.1 de uyur oglen 11.12 gibi kalkar gecede 10.15 kez emmeye kalkiyor .15 kere uyanmaktan başım agriyor hergun .
Sulebrk Mommibi bizde öyleydik aotamil aldım içmedi sonra bimin çocuk sütünü bayıla bayıla içiyor ama 1 kere veriyorjm gece gerisini emiyor
Mommibi Sulebrk bende vermek istedim enazından tok tutar uzun uyur diye ama biberon bile almıyor bebeğim alıştıramadım
Sulebrk Mommibi bizim de öyleydi bebekken hiç mama vermedim sğtğm yetiyordu şimdi de ilkten istememişti sonra aldı
Sulebrk Mommibi sabah kalktıktan sonra 11 de uyuyor uykuarı 1 buçuk saat falan oluyor genelde sonra 4 buçuk gibi uyuyor en son da 9 da gece uykusu