Mombaby123 Kızlar kızım 2,5 aylık doktor çok hızlı kilo almış ve kan damlası başladı bizim gbi olanlar var mı merak ettim çok mu erken başladık😔
Mombaby123 feamtrmea 2,700 doğdu 1 aylıkken 3,500 oldu 2 aylıkken yani şuan 5,500 du en son belki şuan almış olabilir
birfincantuzruhu Mombaby123 bizde aynı kilodayız hatta daha fazla 2 ay 9 günlük bize kan damlası falan demedi
Yigitmoms Mombaby123 canım ben senin yerinde olsam başlamazdım daha küçük öyle kilosu da fazla değil benm oğlum 3,5 doğdu 1. Ayında 5,2 oldı şu an 4 aylık 9 kg kilodan başlayacak olunsaydın biz başlardık😂😂😂
feamtrmea Mombaby123 çokda değil aslında neden başladı ki bize 4 . aydan sonra dediler kan damlası için
Mombaby123 feamtrmea herkes öyle diyo ama doktor başladı ben bi başka cocuk doktoruna goturseydim sorardım ama corona dan dolayı tek bi doktorla kalıyorum mecbur çocuk küçük
Mombaby123 Yigitmoms benim kızım 2,700 doğdu ondan diyo doktor her ay 1.5 kilo aldı normali 1 kg 500 gr ama kararsız kaldım doktor 8 damla ver dedi ben 4 damla veriyorm