Arkadaslar merhaba 🌺
5 ay 15 günlük bebeğim var uykuya dalışımız tamamen fiyasko sallamak, kucakta gezdirmek, emzirerek vs. her gün farklı uyutma pozisyonları ile uyutmaya çalışıyoruz. Eşim sağolsun cok yardımcı yoksa tırlatırdım.😂 Yine uyku saati geldikçe mızmızlanıp hiçbir sekilde uyutamadıgım bebegimi eşim beşiğe koyup deneyelim dedi tabi ben daha önce cok denediğim icin mümkün değil uyumaz ağlar vs. dedim. Sen git ben uyutacagım dedi bi 45 dk besikte aglatmadan, pışpışlamadan sadece yanında olarak her dönmeye calıstıkça nazikce izin vermeyerek her emziği atısında emziği vererek uyutmus.☺️🙏🏻 Tabi ben şok 😳 uyku eğitimi yazıları felan çok okuyorum ama çoğu ağlamakla geçen yorumlarla doluydu. Detaylı anlattım çünkü bunu alışkanlık haline getirmek istiyorum . Bu sorunları yasamıs, yasıyor olan anneler vardır mutlaka bu yöntem uyku eğitimi baslangıcı mı? Yada olabilir mi ? Devamlılığı olur mu. Yoksa tek seferlik bişey miydi ? 😔 Kusura bakmayın uzun oldu ama cidden bilgilenmeye, tecrübelerinizi okumaya ihtiyacım var. Baslamısken bitirmek değil devamını getirmek istiyorum.🙏🏻 Sabırla okudugunuz icin şimdiden tesekkür ederim.😍