Mehmet Merhaba anneler👋🏻 Oglum 2 ay 11 günlük sizce artık dışarıya cıkarmalı mıyım. Siz ne zaman çıkarmaya baskadınız?
Mehmet Deletedmom0031 evet cok bunaldım bır kac kez ev gezmesıne gıttık. Yada bebek görmeye gelenler oldugunda kalabalıktan sesten kortugunı görduk. Dısarıya cıkıp bıraz alıştıralım diyoruz.
Mehmet Saniye şimdiye kadar dışarıda salgım var dıye çıkarmadım. Tabı annemlere ve kayınvalıdemlere bır kac kez gıttık. Dün annemlere gıttık onlarada mısafır geldı kalabalık olunca korktu hiç aglamadıgı kadar agladı. bizde artık dısarıya çıkartalım kalabalıga sese alıssın ıstıyoruz.
Saniye Mehmet kalabalık olmayan kafe restorant tarzı yerlere gidebilirsiniz ben avmlerede gidiyrm haftaiçi kalabalık olmuyr havaların güneşli günlerde bebek arabasıyla evin önünde gezdirin sıkıca sarıp ben öyle yapıyrm
Deletedmom0031 Mehmet alıştırdığında kendin de rahat ediyorsun öbür türlü dışarıya çıkmak eziyet olur sana
Mehmet Annesinin1tanesi masallah. Ben Adanalıyım malum kar kış görmüyoruz hava cok guzel 🤗 ama salgım vardı o yuzden çıkarmadım. alısverıs yapıcaz bebişe bizde bir insan yüzü gorelım dedım. Sesten cok ürküyor😒
Mehmet Saniye bugün araba almaya gidicez ebebeğe. Artık cıkaralım dıyoruz korkusunu yenmesı için. Bırısı oldugu zaman ne emıyor ne uyuyor bakıp bakıp aglıyor😏 dogum ıznımde bıtıyor artık nereye kadar evde kalıcak.
Annesinin1tanesi Mehmet bende tarsusluyum doğumumu orda yaptm Ağustos ayında o yüzden rahattım dışarı çıkarken 🥰 eşimin işi nedenyle Hakkarideyiz burdada kış baya şiddetli geçiyor mecbur çıkartıyorum ki alışsın diye 🤗
Birgaripanne Mehmet 1 haftalıkken parka çıktık. O günden beri 2 gün üst üste evde durmadık. Her gürültülü ortamds uyuyor. Avm, müzikli ortamlar... ama her gün dışarı çıkmak istiyor. Sıkılıyor evde.
Mehmet Birgaripanne Bnım oglumda sureklı ayakta gezmek ıstıyor evde gezdırıyorum kucağımda ama artık ondanda sıkıldı. Evde bır tek benı goruyor bırısı gelınce alkış bile yapsa korkup aglıyor. Bugun avm gıdıcez alıssın dıye bakalım ne yapıcak😒
Birgaripanne Mehmet daha küçük kısa sürede alışır. Ben bol bol uyarıcılara maruz kalsın, temiz hava alsın diye çıkardım. Bu kadar çıkarmak hep değişiklik istiyor. Kanguruda öne doğru takıyordum. Hem kendi kendine uyuyakalıyordu yoruluyordu. Ben de pişmanım. Şimdi hep dışarı çıkmak istiyor.
DesorLiviya Mehmet 14 günlükken çikmayı başladık canm çıkabilirsın yağmurluğu alırsın yanına sicacık gezersınız
Muradiye Mehmet yarı kırkı cıktı gezmeye gittik biz çok çıkarmıyorum korkuyorum hasta olur diye ama ara arada olsa cıkıyoruz yazı dört gözle bekliyorum 😊