Mirzaa01 Merhaba arkadaşlar Siirt’e yaşıyorum üç paket. Bez var her paketin içinde 48bez var hiç acılmamış bizim çocuğa küçük geliyor üç paket 48adetli sleepy naturel bezleri 110₺satıyorum almak isteyen yazsın
Deletedmom62626 Mirzaa01 Siirt’te değilim ama baya pahalı geldi bana ben dahi 3 paket bezi külot bez üstelik 68 liraya aliuroum el insaf
Hifanuur Bende de 3 paket sleppy var paket içi 30arlı Toplam 90 adet 75e veririm molfix de var 60 tane onu da 45 e veririm
Mirzaa01 Hifanuur nekadarda saçma iş yapıyorsunuz gidin kendinize anket acın neden benim satışıma tas atıyorsun git kendi sayfanda aç yaz hakkımı helal etmiyorum sana
Mirzaa01 Deletedmom62626 hiçacılmamış benimkiler daha bu ay aldık ve bir 4baketi bir paketini kullandım üç paket kaldı İade zamanı dolmuştu yanı dana sıfır
Deletedmom62626 Mirzaa01 canım bizde sıfır alıyoruz ikinci el değil yani şöyle diyim biz 4 numara kullanıyoruz 3 numara dahi kullansak 48 tane var yine aynı fiyat anlatabildim mi? Çok fazla gerçekten ihtiyacı olan varsa az daha indirin de yazık alsın anneler