Bernagkgkz Bebeğim özellikle gece uykusuna dalarken çok zorlanıyor çok ağlıyor uyumamak için elinden geleni yapıyor yaklaşık 1 aydır. Uyku gerilemesi mi acaba başına gelen var mı be kadar sürüyor?
Burcem Bernagkgkz 8 ay 3 günlük kızım var yaklaşık 2 haftadır bizimde bu sorunumuz var uykusu var ama direniyor uyurken gecenin bi yarısı birden uyanıyor hiç uyumamış gibi günüm sürekli uykusuyla cebelleşmekle geçiyor 😪😪
Silvermom Bernagkgkz eğer hala gündüz 3 uyku yapıyorsa 2 uyku yapmak istiyor olabilir. Yeni beceriler kazandıkları zamanlar da uykuya direnebiliyorlar.
Pamuguum 8ay basladi 9 aylik oldu hala uyku gerilemesi devam ediyor cok bitkinim uykusuzluktan . Ne zaman gececek bekliyorum
Ozelanneozelbebe İlk defa duydum acaba ne oluyor diye düşünürken iyiki karşıma çıktı artık perişan oldum ne yapmam lazım
Bernagkgkz Ozelanneozelbebe günlük uyku sayısı azalıyor uykuya direniyorlar biz 4. Ayda yaşadık ama 8de de mi var bilemiyorum 😢
Pamuguum Bernagkgkz var 4.ay atağına rahmet okutuyor Hatta aylar önce 4.ay atağı yasayinca burda arastirirken bir bayan aynen böyle yazmisti . 8.ayda bir atak varki bütün ataklara rahmet okutur diye ben değildir yaa demistim içimden. Ama simdi ne kadar haklıymış yaşıyorum.