1234bsr Beş buçuk aylık erkek bebeğim yürüteç mi hoppalami daha iyi olur açıkçası yürüteç almaya düşünmüyorum ama hoppala konusunda kararsızım güzel anneler 🤍🤍
YldrmBytkn 1234bsr ikisi de var bizde. 5 6 ay gibi hoppala aldık baya sevdi oğlum şimdi 8 buçuk aylık yurutec aldık onu da henüz keşfedemedi 1 2 hafta oldu alalı. Ama gel gör ki ikisi de çoğu zaman boş duruyor emeklemeyi koltuklara ve TV ünitesine tırmanmayi tercih ediyor 😂😂
Arasannesi 1234bsr hoppala yere saglam ve tam bastıgı için bacak kaslarını geliştirip yürümeye katkısı oluyor yalnız yürüteç için olumlu herhangi bir bilgi yok.genelde uzmanlar önermıyor
Grckz Yürüteçi doktorlar önermiyor sonrasında ayaklarında basma sıkıntısı oluyormus ortopediye yönlendiriyoruz eğer alırsanızda cok tutmayın 15 dkkayi gecmesin demisti yine doktorunuza sorarsınız
Arasannesi 1234bsr 6. Aydan sonra konulur.bız de bebegıme 6.ayında aldık 11 aylık oldu hala bınıyor sevıyoda.yere sabıt olanlardan aldım
1234bsr Arasannesi teşekkür ederim arastiricam bu yere basit olmayanlardan olmazmı yere sabit olanlar fiyat konusunda çok pahalı da
Arasannesi 1234bsr olur tabi.ama ben kapıya falan asıldıgı için tereddütte kalmıstım güvenlik açısından.oyuzden sabit tercıh ettım.tavana vs de asılıyor sanırm dıgerlerı.evınız müsaitse onları da tercıh edebılırsınız tabı