ikiyakisikliannesi İyi akşamlar arkadaşlar.. Hepinize trendyol 25 TL tanımladı mı.. Bana tanımlanmadı.. Burdan 27 kişi kaydetmişti ama müşteri hizmetleri bana bot yada kapatılan hesap olduğu için tanımlanmamıştır dedi.. Aktif hesap değildir Kaydedenler dedi başına böyle bişey gelen varmı
OzgeOzkan ikiyakisikliannesi başina böyle bişey gelenler varmış duydum. Trendyol ne uyduracagini şaşırdı artık her koleksiyon yapıldığında bir sorun çıkıyor mutlaka
Dmt-01 ikiyakisikliannesi aynen banada aynısını dediler onları düşüncede 25 kişi etmiyormuş 36 kaydetme vardı halbuki neyse bidahada uğraşmam zaten
ikiyakisikliannesi OzgeOzkan çok sinir bozucu ama gece resmen diğer arkadaşların koleksiyonunu kaydetmekten uyuyamamştm 😊🤦♀️
ikiyakisikliannesi OzgeOzkan neyse teşekkür ederim canm çok sağol tek değilmişim sorun ben de değilmişle teselli olayım bari 🤭 bize bedava dan bişey gelmez zaten 😊
ikiyakisikliannesi GamzeNazli35 yok canm bu saate kadr gelmesi gerekiyormuş kadın artık gelmez dedi bugün öğlene kadr tanımlanmış 🤦♀️
Hunilianne ikiyakisikliannesi evet geçenki kampanyada bana da olmustu. Hesaplarından alışveriş yapmayanlar kaydettiği için mesela sayılmamıştı. Bi daha da uğraşmadım
SuperMom_ Benim koleksiyonu 58 kişi kaydetti. bana da bot hesaptır falan dedi trendyol, tanımlamadı kuponu hatta az önce hesabımı silin diye başvuru yaptım bende. İnsanları kandırmak çok ayıp.
ikiyakisikliannesi SuperMom_ yaa hadi benmki 2 kişi fazlaydı seninkini de abartmışlar haklısın. Haram olsun hakkımız 😊🤦♀️