Kardelencskun Merhabalar belediyeden ücretsiz süt alanlar var mı kaç yaşında alamaya başladınız acaba
Mom061 Kardelencskun 1 yaşından itibaren 5 yaşına kadar veriliyor diye bliyorum, kızım 1 yaşını geçti ama bende başvurmadım daha.
elif_07 Kardelencskun biz başvurduk eşim duymuş öyle bişey ben bilmiyordum beş yaşına kadar ücretsiz süt veriyorlarmış ama nasıl nerden başvuru yapılıyor bilmiyorum
miniktosbagam tubist merhaba, ben de izmirde oturuyorum başvuru yaptık 2 ay kadar oluyor hala gelen giden yok😅 ne zaman göndermeye başlıyorlar
EsraVolkan İstanbul da veriyor. Arkadaşım kiradayken alıyordu. Sonra kendilerine ev aldılar ona geçtiler kesilmiş.
Burcc İzmir büyükşehir belediyesi veriyor. Bağlı bulunduğunuz muhtarlıktan anne baba ve çocuğun kimlik fotokopisiyle başvuru yapabiliyorsunuz. Ay başları sütler alınıyor muhtarlıktan, 1 yaştan 5 yaşa kadar veriliyor🌸
Hande36 Burcc Merhaba, normal inek sütü mü veriyorlar yoksa içimin devam sütü gibi bebekler için olan sütlerden mi veriliyor?
Figen35 miniktosbagam ben arayıp sordum ihale sürecindelerdi bu ay sonu dağıtıma başlayacaklar başvuru tarihinden itibaren bütün ayları verecekler öyle söylediler
tubist miniktosbagam biz almaya basladik bu ay yaşında geldi yani. ama ilk basta ihale var belki gec gelebilir demislerdi. arkadasima da gelmedi. bucada ikamet ediyoruz o tarafa geldi. pandemi nedeniyle 16 adet geliyor 2 ayligina
Figen35 Kardelencskun merhaba İzmir’de yaşıyoruz süt kuzusu projesi var bebekler 1 yaşını geçtiğinde gelir seviyesine bakılmaksızın verilmeye başlanıyor Tire süt kooperatifinden geliyor sütler biz yeni yaşımıza girdik başvuru yaptık fakat ihale sürecinde olduğundan gelmedi henüz ama bitince başvuru tarihinden itibaren bütün Ayları verecekler çok güzel bir uygulama bence bütün belediyeler yapmalı