Balkiz_ Bugün itibariyle aptamilden bebelac golda geçtik kızlar kullananlar nasıl memnun musunuz kilo alımı nasıl kilo aldırıyor mu
Linamommg Balkiz_ neden uykuda alıyor evet ben kulanıyorum gayet guzel sındırım ve kıloda kullan sende canjm
Balkiz_ Sadece uykudayken alıyor bebelac gold aptamille aynı şekerli dediler buna geçtim ilk kez bugun verdim gene aynı sadece uykuda alıyor
Balkiz_ Linamommg eserea iştahsız vermesem ağlamıyor doktorum acıkmadan veriyorsundur aç bırak dedi 8 saat aç kaldı açıım diye ağlamadı o kadar açlığa içtiği yine 50cc
CanerAlpannesi Bana hastanede dediler ki bütün mamaların içeriği aynı bütçenize uygun olanı alın dediler biz doğduğundan beri bebelac gold kullanıyoruz gayet memnunuz bi ara aptamil aldık bebiş yavrum nasıl kötğ oldu
Balkiz_ CanerAlpannesi bizede öyle dediler 5 aylık sürekli aptamil başlarda içiyordu 4.ay atağı mıdır nedir 4. Ayda bi girdik sadece uykuda almaya başladı
1-2 Benim bebeğimde uykuda içiyo bebelac cold. Anne sütünü de öyle alırdı çok zor oluyo böyle. Tadıyla alakası yok bence