Mico Kizlar 3.5 aylik oglum.var 3 gundur beni biraz zorluyor.Atak haftasinda neler yasadiniz bilgi verebilirmisiniz
eda_16 Mico benim bebeğim 5 aylık En kritik dönemdesiniz. Meme reddi emme isteği falan azalıyor.uykuları sıkıntı oluyor 3 -4 ay arası. Size tavsiyem loş ortamda emzirin bebeğinizi her gülğn bşr dikeni vardır
Aybars2020 Mico bizimde 3 aya girmemize az kaldı çok korkuyorum bu ataklardan şuan bile birkaç haftadır huzursuz 2 ay 18 günlüguz.
Mico eda_16 evet bir gunde tamamen baska bir bebek oldu cok fazla aglamalari basladi hic birseyden memnun olmuyor
Demiraanne İnanılmaz zordu, 1 hafta kadar sürdü. Ne sabahı ne gündüzü ne akşamı var hep mutsuz, mız mız, huysuz, ağlak 😢.. Ama geçiyor bir şekilde.. O yüzden tek tavsiyem ruh sağlığınızı koruyun, biteceği güne kadar sabredin.. Maalesef en iyi önerim bu..
Demiraanne NNF19 sonrasında çok keyifli, neşeli bir dönem geliyor. Bizim şimdi sünnet sürecimiz oldu ama 2 aydır çok keyifliydik.. Yani tünelin sonundaki ışığı bekleyin.. Galiba her annenin bir tahtası eksiliyor çocuk büyütürken😜