Masalciiii Merhaba, 37 günlük bebeğim emzik tutmuyor beni emzik olarak kullanıyor😁 sürekli mememde yaşamak istiyor 😁 nasıl alıştırabilirim emziğe
Agustosbocegi Masalciiii benim ki de beni kullanıyodu her cins emzik almıştım boşuna ama 4. aydan sonra eşim öylesine bi deniyim napacak dedi emziği tuttu 🤭
daisybebek Masalciiii avent i hiç sevmedi tuttu tuttu bıraktı , bibs aldım akşamına alıştı dene istersen
daisybebek Masalciiii bibs te de başta öğürecek merak etme uğraş, eski emzik tipini seviyor bebeler onu sever
Tugcealp Masalciiii alismaz valla ilk 1 ayda tutmayan tutmuyor genel de biz neler yaptık ama yine de siz ısrarcı olun meme de doymaya yakın çekin ağzına verin ucuna sutunuzu sürün uyku arasında verin kucağını da sallarken verin deneyin sürekli
MYigitinAnnesii Benim oğlumda hiç tutmuyo ilk damaklı emzik denedik öğüdü şimdi iki buçuk aylık tumme tippen breastlike emzigini aldm onu da canı isterse tutuyo 😂
eda_16 Masalciiii avent ultra soft damaksız emziği %99 tutacaktır. Emzirdikten sonra uyku esnasında vermenizi tavsiye ederim