Seyhan06 2 aylık bebeğim var geçen ay 3.700gr dı bir ay sonra 4.500 gr sizce kilo alımı az mı doktor mama takviyesi yap dedi emzirdikten yarım sonrada 90 ccde mama ver dedi sürekli emme isteği huzursuzluk vardı sütüm yetmiyo galiba
Fatmabkdmr Ver kuzum. Bir öğün seni emiyorsa diğer öğün mama ver ki hem senin sütün dolsun diğer sefer kendini emzir
Seyhan06 Fatmabkdmr emzirdim ağlıyodu 90 cc mama yaptım onuda içti şimdi 2 salladım uyudu çocuğum doymuyoduda hızursuzlanıyodu demekki
Seyhan06 Fatmabkdmr benim arkadaşım 2 saatte bir emzirirken ben o iki saatin içinde 10 kere memeye alıyodum
QueenBeee Seyhan06 iki haftalıktı benim bebeğimde öyleydi ağladı ağladı uykusundan yarım kalkmaya başladı meğersem açmış çocuk annem geldi hemen mama verdi. Günde iki defa veriyorum öğlen 12 gece 12 de
QueenBeee Seyhan06 gaz damlasını kullan canım zinco biogai beraber kullanıyorum masaj yap internette var izleyebilirsin, üçüncü aya kadar idare et bakalım gazı geçedebilir geçmeyedebilir.
Seyhan06 QueenBeee ahhh yapmazmıyız eşim ayrı ben ayrı biogaiyı kullanıyorum 1 aydır aç diye ağlıyo dedik bu sefer gaz diye ağlıyo
QueenBeee Seyhan06 gaz olur canım ona çare yok mümkün oldukça besledikten sonra ayakta yürüyerek gazını çıkarmayı dene öyle daha çabuk çıkar. Sık sık masaj yaparsan gün içinde alttan gaz çıkardığını fark edersin canım rabbim yardımcınız olsun benim bebeğimde 25 günlük aynı durumdayız gaz konusunda 🙄