Baharonel Kızlar 3 aylık bebeğim var sma mama kullanıyoruz normalde sarı kapaklı olandan alıyorduk ilk kez gri kapak aldık aralarında fark var mı sizce?? Kullananlar yardımcı olabilir mi?
BaraninAnnesi Baharonel yanı ambalaj değişmiş diyorlar ama griden bir çoğu memnum kalmamıştı. Ben baya araştırmıştım o zaman yanı içerik olarakta aynı ama nedense bazı bebekler gri olanı sevmemiş hep ishal kabiz olmuş. Ama belki sizde oyle bisey olmaz
Ezgalprsln Baharonel gri kapak comfort oluyor. Daha az gaz yapanmış.ilk onunla başladık hala onu kullanıyorum memnunum. Sarı kapak olan daha hesaplı aslında ama korkuyorum bebeğim beğenmez diye almaya.
Elaseda Baharonel ben kullanıyorum canım sadece ambalaj değişti hiç bir değişiklik yok başka confort serisi farklı üzerinde confort yaxıyor ilk 3 ay confort kullanmıltım gaz ve kabız yapmadın die daha sonra sma optiptoya geçtim
MevaNur3 Baharonel griyi asla sevmedi içerken çok ağladı ve ishal oldu babam marketçi bi şekilde sarı Kapaklıdan tedarik ettik biz tekrar 🤷🏻♀️
Ezgalprsln Minasu meme almadı benim bebeğim. Sağıp veriyorum ve mama veriyorum. 1 ayda 1 kg almış. Gayet iyi dedi doktor canım. Memnunum ben. Çok zor bulunuyor ama eczanelerde gri kapak comfort olan
Minasu Ezgalprsln bizde comfort kullanıyoruz yeni başladık fakat daha tarttırmadık o yüzden sordum canım e-Bebektede bulunuyor 🥰
Ezgalprsln Minasu aynen biliyorum ☺️ biz hafta sonu yasakta almak zorundaydık çok zor bulduk eczanelerde☺️ İnşallah sizede sorun yapmaz
Baharonel ikizlerinannesi2985 öyle mi bende kullanim deneyelim inşallah bizde de iyi olur çok teşekkür ederim
Tortilla Baharonel ben ılk grı kullandm somra sarı kapaklı almak zorunda kaldm kabız oldu kızım herkeste farklı demekkı ıcerıkte aynı baktm neden oluyor anlamadm
Blackbaby Baharonel canım formülü ambalajı degişti firma içeriği aynı diyor bence degil bizde çok gaz yaptı alışana kadar bide biberona koyup karıssın diye salladığında çok köpük oluyor önce ki balık gibi kokuyordu bu pek kokmuyor
Ezgalprsln BaraninAnnesi onu kullanmadığım için bilmiyorum comfort gri kapak gaz yapmayanmış onu kullanıyorum onu biliyorum.
BaraninAnnesi Ezgalprsln yok comfort gazlı bebekler için. Gaz yapmayan degil. Eger bebeğiniz gazli bebek değilse optiproda kullanabilirsiniz