Kitapkurdumom ElifTGM yaa aslinda eylul özturk oneriyordu ama emin olamadim, bi alayim insallah yarar cok tesekkur ederim
ElifTGM Kitapkurdumom benim dilimde harita dil hastalığı var dudak içimdede aftlar vardı canım. Kuzeniminde dilinde aftlar vardı. Ben harita dil için aldım. Farmisolü sıkıp yattım sabahına aftlarım tamamen kaybolmuştu. Kuzeniminde dilindeki aftları geçirdi 1 günde. Ama harita dilimi geçirmedi
Kitapkurdumom misslavinia onu gece yatmadan yapip kenakort suruyorum ama gunduz yine ayni aciyla uyanıyorum 🤦♀️
Kitapkurdumom ElifTGM aa cok üzüldüm canim cok geçmiş olsun, dilin dogustan mi yoksa sobradan bi durumdan dolayi mi oyle oldu. Benimde komsumun oglu öyleydi doktor ne ilaci verdi bilmiyorumda o ilaçtan sonra dili bayağı bi düzelmişti
mermik Kitapkurdumom kenacort diye bi krem vermisti dr sürüyordum gece sabaha rahatlıyordu. Karadut reçeli de geciriyor
MeryemEslem Kitapkurdumom keçiboynuzu özünü sulandır gargara yap bi iki gün iyi gelir inşallah geçmiş olsun
sedaaff96- Kitapkurdumom Benim kuzenimin ağzında sürekli aft çıkıyor en iyi bu geliyor demişti inşallah geçirir seninkini de