FrenchPress meza benim de yüklenmedi bırak deneme yaparken kartımdan para çekti bir de onu cüzdana aktardı :((((
Annis-ogul FrenchPress daha kimseye aktarmamislar.ve bn yuz kişinin kaydını yapmışım bna 18 kayıt yapılmış bide yptik dediler hep de gerçekten çok tuhaf.cok sukur zaten ona ihtiyacım yok ama en azından yalan soylemeselermis iyimis 😀😃😄
FrenchPress Annis-ogul hayır sizin kazanmanızdan kimse de kaybetmiyor yani neden böyle anlamıyorum bende zar zor 25 yaptım benim yaptığım 70
hilaliii Annis-ogul kesinlikle haklısınız benim de öyle oldu 25 olmultur diye girdiğimde 13 Dü.. Bende nerden baksan 100 kişiyi kaydettim
Zeynepgkc Banada yüklenmedi ya 3 farklı hesaptan yaptım 60 kaydedilme var hepsinde ama yinede 3üne de gelmedi resmen dolandırıcılık çok sinirlendim
FrenchPress Ben trendyol’dan hesabımı sildirdim arkadaşlar bunlar tam bir dolandırıcı. Benim koleksiyonumu kaydeden insanlar aktif kullanıcı değilmiş o yüzden tanımlamamışlar.. https://ibb.co/KhqRkMc
Zeynepgkc FrenchPress aynen banada aynısını dediler 60 kişiden 25 kişi tutmamış sözde bence kesinlikle yalan