Ikierkekannesi Hanımlar 30 günlük oğlum var göğsüm dün geceden beri taş gibi sağdim emzirdim sıcak duşta masaj yaptım sıcak su torbası koyuyorum ama yinede geçmiyor bide ucu beyaz beyaz olmaya başladı ne iyi gelir bilen varsa yazabilirmi 😔
Ogulveannesi Ikierkekannesi bende ters emziRerek kurtuldum canım istersen dene iyi geliyor rahatlatıyorsun
Betul34 Ikierkekannesi göğüs ucunun beyaz olması mastit mi oluyor. Ben emzirdikten sonra sol göğsüm çok sızlıyor ve ucu beyaz oluyor sonra kendi kendine geçiyor
Ikierkekannesi Ogulveannesi ayy Allah razı olsun valla Dünden beri internetten neler neler okudum yapmadigim şey kalmadı ucu tamamen tikanikti hakikaten tersten emzirince rahatladım çok sağolun valla 😍😍
Ogulveannesi Ikierkekannesi netten ters emzirme görsellerinden bakarsan ayrıntılı görürsün yada YouTube yaz video bak istersen daha açıklayıcı olur ben öyle yapmıştım canım 🤷🏻♀️
Domino Yaa bende sabahtan beri öyleyim ama sag göğüsümün koltuk altına yakın bölümü sadece diğer taraflar yumuşak 😞
Ikierkekannesi Domino süt orada birikmiş demekki benimde sağ göğsümün yani bide üstü makineyle sağıyorum ama yinede ucunda bi beyazlık var oradan süt gelmiyor sanirim orasi tıkanmış
Ikierkekannesi Betul34 yok hayır mastit beyaz olup intihap kapınca göğüs ucu tıkanıyor o tikaniklikta göğüste sertliğe ağrıya ateşe ilerde apseye bile sebep olabiliyor o zaman mastit oluyor yoksa diğer türlü o beyazlık emerken oluyor o normal sanırım
Ikierkekannesi hlyeylul deniycektim evde lahana yoktu eşimde bulamamış gece yoksa aldiricaktim ama tersten emzirmek iyi geldi şimdilik çok sağolun
hlyeylul Ikierkekannesi çok geçmiş olsun evde haşlanmış nohutunuz varsa buzdolabında bi poşete koyun azcığını göğsünüze onunla da masaj yapabilirsiniz iyi geliyor o da