Asyanzk Kızlar nikah için abiye ariyorum ama bir türlü bulamadım site önerirmisiniz uygun fiyatlı güvenli 😇🥰
Zehrakiz Asyanzk işiniz zor sezonu değil birde yasaklar var ya hiç yeni model birşey yok satilmadigi için herkes elde kalanları satıyor. Yani ben koca İstanbul’da bulamadm gömlek etek giydim gittim 😁
Sevgiguveen alyasura tek tarzımız eşofman üstü sweet 😂 benden çıkmaz ama Uste kalsın Yardımcı olacak biri çıkar umarım
Deren_Hatun Asyanzk canım deniz butik de çok tarz şeyler var ben hep alıyorum herkes soruyor vallahi💞
Zelisblt Asyanzk deniz butik var, Roaadesing var elbiseler var çok güzl ona bakmanızı tavsiye ederim Mocatrend var birz günlük ama çok tarz parçalar var :)
Deletedmom_36 Nik_mik_yok kesinlikle😅esofman takimi ne biliyim tayt pijama takimi falan sordaydi arkadas yardimci olabilirdik heralde😅
Deletedmom_36 Nik_mik_yok giycik kiyafete bayilirim genelde takim giyerimki altina ustune ne giyim derdi olmasin diue😅spor ayakkbi diyince hatirladim kendime almam lazimdi hemen bakayim