Pamukkzm Ya illa emerken öksürüyor boğazına kaçıyor sanırım veya emdi uyudu illa hergün hıçkırık tutuyor mutlaka tutar acaba ben doğru emziremiyor muyum ? Onu zor durumda mı bırakıyorum özellikle emerken boğazına kaçması öksürmesi beni korkutuyor
Oykmmkrkn Pamukkzm Canım kafası biraz yukarda emzir. Normal böyle seyler Hıçkırık mide büyümesinden meydana geliyor iyi birşey. Tıkanınca kaldır muhakkak sırtına hafif vur dik tutup bitti gitti…
F-Betul Pamukkzm Boğazına kaçtığı zaman iki kaşının ortasındaki yere yukarıya doğru hafifçe kaldırarak masaj yapıyorum o da işe yarıyor.
Oykmmkrkn Pamukkzm Bende çok korkuyordum canım ama çok normal inan. Benimde her gün çok hıçkırık tutuyor ilk günler ağlardım neden diye ama insan alışıyor. Kaç aylıksınız
Ela1234 Bizde de durum öyle 5 ay 15 günlük olduk hala aynı süt fışkırarak geliyorsa olur demişlerdi acaba sizde de mi öyle ki
Ercetinelisa- Merhaba benimde öyle sağ göğsümden süt yoğun geliyor ve bogulur gibi öksürüyor.Sol göğsümden daha az geliyor onda sorun olmuyor.Bende sizin gbi çok korkuyorum.Hep yan tutuyorum.Hıçkırık özellikle günde 4 5 defa tutuyor bizide
199219942020 Sütün tazyikli geliyor diyedir muhtemelen bende de aynı sorun vardı. Uzanıp emziriyorum. Be parmamlarınla makas şeklinde yaparak emzir. Dene eğer tazyikliyse işe yarar
199219942020 199219942020 işaret ve orta parmakların makas şeklinde emzir tazyiği azaltıyor demek istedim. Yanlış yazmışım ☺️