birarzu Merhaba anneler 🌸 Similacı kullanan ve memnun olan var mı acaba ? Kabızlık vs yapıyor mu ? Frisolac kullanıyoruz ama çok kusuyor o yüzden farklı bir mama arayışı içine girdim. Similac içinde palm yağı bulunmuyormuş o yüzden o dikkatimi çekti. Bebekten bebeğe değişiyor ama yinede sizlerin yorumunu merak ediyorum 🌸
Muhammedd23 birarzu 2 oğlum var hep similac kullandık temiz içeriği var ve ayrıca demir oranı felanda iyi hiç demir eksikliği problemi çekmedik
Kavinsmom Merhaba ben aptamil ve hippden sonra similacla devam ediyorum, kabızlık yapmıyor, gazını daha rahat alıyorum, midesi aydaşlarına göre geride ama kilo alımı normal. Tavsiye ederim.
birarzu Kavinsmom çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bugün aldım bi deneyeceğim ama içinde şeker varmış o düşündürdü beni biraz
birarzu Muhammedd23 çok teşekkürler tavsiyeniz için. Bugün bi deneyelim diye aldım ama içerisinde şeker varmış sadece o sebepten tereddüt ediyorum devam eder miyiz diye
Kavinsmom birarzu 1 ve 2 numarada yok 3 ve sonrasında var. Kısmet olursa 3 e geçmeden yemek alışkanlığı kazandırma niyetindeyim
Muhammedd23 birarzu yok canım olması gereken temel gıda. Zaten mamaları ayırırken içinde sofra şekeri mi süt sekerimi var diye bakılır. Anne sütündede süt şekeri var 🤗