Sefaserpil Oğlum 23 aylık başlamak istiyorum acaba bu devam sütleri kaç yaşına kadar kullanılmalı onlar bana daha vitamin değerli geliyor büyüme destekli
dios_gokta Sefaserpil dewam sutunu bırakabilirsin kuzum 23 aylık olmuş Pınar sut ver bence 1.5 yasında basladım ben normal sütlere 🌼
Ikrazumra19 Sefaserpil 18 ayda kendisi birakti devam sütünü ama ben normal sut vermedim hala vermeyide dusunmuyorum 28 aylik
Sefaserpil dios_gokta nasıl veriyorsunuz bı bardak mi içine bişey katıyormusunuz doğru devam sütleri artık olmaz 2 yaş oluck en iyisi normal süt tabi
dios_gokta Sefaserpil ben ıcıne 4 5 tane cıcıbebe kuruyordum bazen muzla bazen nesguık yapıp bazen türk kahvesı koyuyordum 2 yas cok seyın yer ıcer artık kolaylıklar diliyorum😘
Duygugrn Benim tanıdığım kim varsa iner sütü içmiş zıpkın gibiler maşallah kemikleri güçlü boylu .ama doktoralar önermiyor 🤦♀️ İnsan ne yapacağını şaşırıyor .ben vermeyi düşünüyorum
RabisSerra Duygugrn bende vermeyi düşünüyorum aslında şu an 7 aylık şöyle bir yaşına yaklaşsın hemen başlıcam
Anita Milupa devam sütü veriyorum ben icerigi daha guvenilir carfurosta indirimde oluyor 6 tanesini 16 tlye aliyorum bebegim 19 aylik emzirmeyi yeni kestim gunde bitane iciyor