derodunya 5 gün sonra 180 günü tamamlamış oluyoruz sebze olarak hangilerini, nasıl veriyorsunuz? 3 gün kuralı yapıyormusunuz? haşlama mı-buharda mı pişiriyorsunuz?
Balperisi derodunya patates havuç ve kabakla başlayabilirsiniz alerjisi olup olmadığını anlamanız için üç gün kuralına uymalısınız. Buharda başlayınca besin değerini kaybetmiyor suda haşlarsanız da az suda haşlayın çatalla ezin suyundan da katın faydalı besinleri almış olur.
Cansumommy derodunya patates, havuç, bal kabağı, brokoli, yer elması verdim henüz ben. meyve elma, armut, muz, cennet hurması. kuru kayısıyı 2-3tane falan minik cezvede haşlıyorum biraz kabız olmasın diye onun suyunu da veriyorum.
Balperisi derodunya rica ederim ben biraz daha fazla verdim açıkçası🙈 5.5 ay gibi başladım ek gıdaya kızım da istekliydi. Hatta şey yapıyorum ben yedirdikten sonra kaşığı biraz püreye batırıp eline veriyorum kendi de yiyor alıştırma bardağından suyunu kendi içiyor. Yani bebeğiniz sizi yönlendirir ama ilk başlarda ağırdan alın biraz
derodunya Balperisi anne sütümü mamamı veriyordunuz peki benim kızda aç elimizdekilere atlıyor hep ne verirsek zaten hep agzına götürüyor bugün uzman bir doktordan dinledim önüne koyun o ellesin eline yüzene bulastırsın ama kendi basına yesin diyordu
derodunya Balperisi zaten ne kadar tutup yiyecek sanki 😹 öyle deneyecegim bakalım 🙄 buhar mak yok süzgeç üstünde pişirecegim olur demi bence
Balperisi derodunya evet, blw diyorlar o yönteme bebeğin gelişimi için çok faydalı bende biraz daha büyüsün diye bekliyorum. 7 ay gibi bende tamamen ona geçmeyi düşünüyorum şuan püre yoğurt gibi daha başlardayız.
Cansumommy derodunya seçen var aynen. saçma boş muhabbet olunca yazan insan pek göz önünde ise hemen atlıyorlar. diğer şeylere cevap veren yok. ben hem haşlama hem buharda pişiriyorum. üç gün kuralını biraz uyguladım sonra uygulamadım açıkçası ama yumurtada kesin uygulayın. ilk gün bir çay kaşığı evet.