CigdeminMevasi Kızlar selam 6,5 aylık kızım var dünden beri hapşırıyorum burnm alıyor gbi sanırm grip olacağm bu dönemde içebileceğim bitki çayı felan varmı bebeğime geçmesini önlemk için maske takacağım başka ne yapabilirm emziriyorm bu arada
Balkizlarim CigdeminMevasi bol bol c vitamini takviyesi yapın su için kelle paça çorbası ıhlamur için tavuk suyuna çorba yapın için Allah şifa versin inşallah 🤲🙏🥰
Sarikuzumalp CigdeminMevasi ayy bende öyleyim yaa. Hemen portakal suyu ıhlamur içeceğim umarım geçer ikimizinki de 🙏
Melekler CigdeminMevasi portakal mandalina suyu sık iç canm sahlep yap bolca tarçın dök. Ballı süt yap iç. Acı şalgam çok iyi gelir şifa yani
Sarikuzumalp CigdeminMevasi hemde nasıl 🤦♀️ben hemen ıhlamur kaynattım üstüne portakal suyu içtim baya hafifledi
CigdeminMevasi Zelisblt çok geçmiş olsun banada kayınvalidemden bulaştı sanırm umarm kızıma geçmemiştir🤦🏼♀️
Melekler CigdeminMevasi süt kadar etkili olmaz canm pekmez koy iç ıhlamur yap kabuk tarçın ile Oda iyi gelir
GoGirl CigdeminMevasi dikkatli olun yine de hepinizde bu belirtiler varsa covid ihtimalinide dusunun gecmis olsun
melikeeomeer CigdeminMevasi taylot diye Bi toz var suyla karıştırılıp içiliyor çok iyi geliyo dene inşallah hemen toparlarsın
OgretmenimKukla CigdeminMevasi Bir şişeye sirke ve suyu karıştırın. Bununla gargara yapın, burnunuza da çekin. Yakıyor biraz ama rahatlatıyor. Bal ve toz zencefili karıştırıp direk yutun. Zencefil kullanabilir misiniz bir araştırın yine de. Geçmiş olsun ☘