Kbraytnc Kızlar bebeğim 7 aylık 4 gündür kakasını yapmıyor siyah kaysıyla armut zeytin yağı verdim poposuna zeytinyağıyla baskı yaptm ama hala yapmadı bi çözümü olan var mı
Marin2019 Kbraytnc Canım biz doğduğundan beri kabızlık çekiyoruz 🥺 osmolak surup içiriyorum iyi geliyor 😔
Blt2020 Kbraytnc Bizimde yaklaşık 1 aydır bu problemimiz vardı.Gün kurusu ve kuru dut kaynatıyorum püre yapıp sabah kahvaltılarına ve yoğurtuna katıyorum.Şu an normale döndük.Tavsiye ederim
Mila-ane20 Kbraytnc doktorlar 4 güne normal diyorlar eğer bebekte huysuzluk yok ise demir damlası kullanıyorsan doktoruna danışarak değiştirmeni önerebilirim birde emziriyorsan biraz yeneklerini acı katarak yeve bebeğini gözlemle
Dkk Kbraytnc kuru inciri Suda ıslayıp zeytinyağı ile pişirdim. Blenderdan geçirerek verdim. Aynı dönem de aynı sorunları yaşıyorduk 20 gün sürdü nerdeyse . İlk gün az verim tadım gibi düşünün.
Minnaktosbik Mila-ane20 acı yemek ne etki diyor acaba bend aynı sorunu yaşıyorum da bebeğim baya huysuz
Mila-ane20 Minnaktosbik acı yediğinizde bağırsakların çalışması hızlanır genelde tuvalete çıkma isteği olur tabi bağırsak tembelliği yoksa bebeğinizide öle düşünün ben denedim işe yaradı her bebekte aynı etkiyi göstermeyebilir
Minnaktosbik Mila-ane20 açıkçası iki gündür yiyorum gece yatmadan önce yoğurt ve yarım limonla karıştırıp ama iki gündür bende etki oldu bebekte bugün huzursuzluk yaptı 4 gündür yapmıyor kakasını