Hirashra Deren_Hatun sabah aticam unutmam kuzum çünkü bunu yaşamayan bilemez malesef sadece kaşıntidan ibaret saniyorlar
Hirashra Arskubra evet bende günde 2 kez ic camasirimi degistiriyorum çünkü hep beyaz beyaz çıkıyor ic camasirima
Sevgilikizim Hirashra bende bu dertten cok muzdariptim iki tane özel hastaneye gittim fayda bulmadım istalbulda zeynep kamil hastanesi var sonunda oraya gittim cok şükür bana fitil. Hap merhem.verdi kurtuldum o yüzden memleketini sordum canim cok geçmiş olsun
Sevgilikizim Hirashra tahlil istemederki hic direk ilac tedavisi şükürler olsun insan cekince anliyor her syi
Hirashra Sevgilikizim kaşıntı , sızı, deri degisikliği , akıntı hepsi hepsi kokudan kurtuldum biraz yine ama akıntı ve kaşıntı gitmiyor
HamzaSiracveBen Mom980 smear testın de hpv cıkmaz kuzum ben de var hpv o kadar smear testı de yaptık hıc gozukmuyor smear rahmine bakıyor hpv deri de nuks ediyor bencok oldum iki testten de
HamzaSiracveBen Hirashra allah yardımcın olsun kuzum benim de cocuklugumdan beri kasıntı yanma vardı ped bile kullanamıyorum 30 yasındayım sırfbu yuzden hayatkalitem yok resmen bir de hpvvirüsü de başladı evlendikten sonra iyicene hayatım karardı 😌😌
Hirashra HamzaSiracveBen hpvvirüsu ne oluyor 😕 cok zor bisey evet adet donemlerimde kanama olduğu icin kaşıntı şiddetli oluyor pedler resmen pisik yapıyor sonra
HamzaSiracveBen Hirashra genital bolge de ucuk cıkıyor kuzum dudagımızda ucuk ya da agzımızın için de aft cıkarya o sekılde cok can yakıcı birdurum yürüyemezhale getiriyor insanı 😔😔😔
Hirashra HamzaSiracveBen beyaz beyaz demi 😕bende gidicem yoksa baska turlu olmucak valahi banyodan çıkınca da kötü oluyor benim nem ve sıcaktan galiba