Merve2017 Kızlar molfix kullanmaya başladık ve çok memnun kaldım diğer bezlerde sürekli değiştiriyordum bez şişiyordu resmen molfixle günde 3 defa değiştiriyorum indirimde alınca da çok iyiye geliyor geçen trendyoldan 4 numara 152 tanesini 100 liraya aldık
maviboncukruyasi Merve2017 bende doğduğundan beri Molfix kullanıyorum ne zaman değiştirsem hep bi sorun yaşadık Molfix candır 😊🤭
feamtrmea Merve2017 bende öyle almıştım sonra a101 den 240 tanesini 145 e aldım bitmek üzere ama bidaha da o indirimi yakalayamadım bakalım şimdi nerden kaça alıcam indirim kovalıyorum😄
1annecik Merve2017 Trendyolda çok sık molfix indirimi olmuyor ama Hepsiburadada sık sık indirime giriyor aklınızda bulunsun hanımlar ☺️
Merve2017 maviboncukruyasi aynen daha önce minies kullandık migrosun markası 6 aylık bebek masumlar apartmanında ki gülben gibi oldu öyle çıkıyordu ki yatak bile ıslanıyordu 🙈🙈
feamtrmea Merve2017 152 likler 115 ₺ felan sanırsam çokta bi indirimli değil😏 hepsiburadada 99 ₺ oluyo arada oraya bakıyorum ☺️
TosbikAnnesi1 Merve2017 Bende geçenlerde A101 de 120 adet 85₺ aldım ilk defa kullanıyorum iyi gibi şimdilik ama ıslaklık göstergesinden hiç bişey anlamıyorum 🤷🏼♀️ ıslak olmasına rağmen oçizgi hiç renk değişmiyor sizde de öyle mi merak ettim de 🤭
Merve2017 TosbikAnnesi1 aslında çizgi gayet net anlaşılıyor bende ilk başlarda anlayamamıştım sonra temiz bez ile yan yana getirince ıslak bezin rengi çok net ortada
TosbikAnnesi1 Merve2017 bundan önce Prima ve baby me denedim onlarda netti çizgiler sarıyken ıslak oldu mu hemen yeşile dönüyordu bunu da öyle sandım sanırım gözlerimin alışması lazım 😂😂🤭 Tek temennim pişik yapmaması valla 🙏🏻🤷🏼♀️