Fatime1232 Bayanlar benim bebeğim 3 aylık çok ağlıyor ondan 2 haftada annemlerdeyim geçen gün damağında bişey gördük ve göğsümü eskisi gibi güzel tutmuyor hastaneye acile götürdük çok ağlıyordu doktor dedi bu dişe benziyor sert dedi başınızdan geçen varsa lütfen söyleyin
Addie487 Fatime1232 benim oğlumun dişleri de üç aylıkken şiştiler ama 5. Ayda çıkardı. Taze soğanı tersten diş kaşıyıcı olarak verebilirsiniz gözetimli, diş etlerini uyuşturuyormuş ağrıyı azaltıyor
Mte17 Fatime1232 Bizim de bitmeyen ağlamalar ve salyalardan sonra 3 ay 16 günlükken alt iki dişimiz patladı 3 ay 25 günlüğüz şu an bayağı belli dişleri 🥲🤦🏻♀️
aysenur90 Fatime1232 kızımında 3. Ay da başladı diş yerleri şişti salya vs 6. Ayda ikisini birden çıkardı
akrep07 Görümcemin kızı içinde öyle söylediler daha 4 aylıktı. Şimdi 10 aylık oldu yeni çıkarttı 😂 6 aydır diş çıkaracak diye geziyordu görümcem. Bebek ne zaman ağlasa dişi ağrı yapıyor diyip durdu 😂😂
Addie487 Fatime1232 erkenciler diş konusunda 😊 bizimkide 7 aylık alt ön dişlerinden birini 5. Ayda diğerini 6. Ayda çıkardı şuan üst dört dişi şiş sürekli salyalı ve elleri hep ağzında😅
Fatime1232 Addie487 bizimkinde salyası var ama ellerini ağzına götürmüyor 3 aylık bari diş olsunda yavaş yavaş kurtulalım
Addie487 Fatime1232 diş sorunu uzun srüe bitmiyor maalesef, bugün üst dişlerinden birini de çıkardı oğlum üç dişi var şuan üç tane de şişmiş gelmeyi bekleyen diş var 😅
Gamzesylu-06 Addie487 zor oldumu üst dişler canım bizim alt 2 tane üstte kabarmış alt 2 dişten ne kadar süre sonra çıktı üstler 2 gündür baya huysuz yapışık ikiz gibi geziyorum evde hiçbişeyden memnun değil
Addie487 Gamzesylu-06 aynen bizde öyleyiz. Ne istediğini hiç bilmiyor zorluyor beni. Hem emmek istiyor hem göğsümü itiyor, gülerken ağlıyor, sürekli kucak istiyor, uyuması zorlaştı bazen kucağımda uyumak istiyor her şeyi dişe yoruyorum 🤷🏻♀️
Gamzesylu-06 Fatime1232 biraz öyle oluyor canım 4. Aydan beri diş diş dedim 10. Ayda çıktı 2 diş şimdi üstler geliyor yine sil baştan uykusuz geceler huysuzluk yakamı bırakmıyor
Gamzesylu-06 Addie487 aynıyız valla başka biyere gittiğimiz de ayrı bana düşüyor birde anneme bile gittiğime gideceğime pişman oluyorum bazen ne kucak istediği belli ne başka bişey hiçbişeyden memnun kalmıyor şu bikaç gündür iyice şaşırdım bende artık
Addie487 Gamzesylu-06 hareketlendiler de iyice hem bağımsız olmak istiyorlar hem de ayrı yapamıyorlar 🤪