Pamuguum Merhaba anneler . 9/10 aylik bebekleriniz gece besleniyor mu kac kez besleniyor. Ne kadar iciyor
esmerayes Pamuguum 4. aydan beei gece beslenmesini kendi birakti 11 aya girmek uzereyiz 12de 150 cc mama icer yatar sabah 10a kadar uyanmaz
esmerayes Pamuguum ki zsten gece beslebmesine gerek yok artik acliktan degil aliskanlik edindiginden uyanirlar
Annesi_bebisi Pamuguum 21:30 22:00 arası 200cc 220 cc 12:00 01:00 tekrar içiyor sabaha karşı 05:00 06:00 arası tekrar içiyor toplam 3 kere canım
Pamuguum esmerayes ne güzel masallah sansli bir annesiniz biz sabah 7 yi zor ediyoruz 8.ay atagi bizi etkiledi
Pamuguum Aycira bende muhallebiyi düşündüm bugün acaba yapsam tok tutar mi sizin tarif nasil Sabah kacta kalkar
esmerayes Pamuguum evet atak donemlerinde uyku duzeni bozuluyo benimki dogdugundan beri gece 12de yatardi ama hep duzeni oyleydi 8. ay ataginda bizde sabahladik resmen cildiricaktim ama sonra kendi duzenine geei dondu cok sukur
Aycira Pamuguum sabah 10 da kalkar. Muhallebisini yulaf unu yada irmik elma armut bazen muz ekleyip pekmez karıştırarak veriyorum
Pamuguum esmerayes gece beslenmesini rüya öğünü olarak 2 kez veriyordum . Ama 8.aydan sonra dis hastalik atak derken uyanmalara basladi gece . Acaba acıkıyor mu diye düşündüm. Kendisi oyle cok icmez zaten 100 anca icer bazen onu da icmeden birakiyor .
esmerayes Pamuguum artik uyanirsa mama verme geri uyut bi sure sonra uyanmaz zaten alisir bide aksamlari ihlamur icirmeni tavsiye ederim daha rahat uyuyolar