ozgeya Merhaba Sevgili Anneler, Bebeğim 1 ay sonra 6.ayını dolduracak.Ve biz şimdiden mama sandalyesi arayışına girdik. Öncelikle Chicco Polly 2 kullanan anneler var mı,nasıl memnunlar mı? O paraya değiyor mu onu merak ediyorum. İkea tarzı dışında kullanan farklı markalar varsa onların da önerilerini alabilirim🌸
Minikbalinannesi ozgeya e bebekteki diny mama sandalyesinden kullanıyorum çok da memnunum 70 tl gibi bi fiyatı vardı sanırım ben onca verilen paralara acıyorum altı üstü mama yiyip kalkıyo yani 500 versen nolur bi mama sandalyesine şimdi oturmuyo bile kızım yerde oturup yiyo
kubraege ozgeya chicco Polly 2 kullanıyorum çok konforlu, 20 gün önce chicco nun kendi mağazasından 450 tl ye almıştım ama şuan epey çıkmış fiyatı 😕
Eliffff ozgeya biz joie kullanıyoruz ebebekten indirimde iken aldık. Daha sonra çalışma masası falan oluyor şimdilik memnunuz
Sibelll ozgeya ben ikeadan aldım 150 tl di.Zaten toplasan 20 dakika oturuyor çok daha pahalıları vardı almak istemedim.İyi de yapmışım memnunum
Ayishan Ben bebegim için sunny baby aldım cok memunum ucuza almisdik akakceden cok kullanisli iyi siz sordugunuzu bilmirmyorum amma pahali bildiyim kadar amma hepsi ayni işi goruyir sonucda
ozgeya Ayishan Sunny baby taffy olanından mı acaba? Haftasonu biz de gördük fiyatı Joker’de çok uygundu ama emin olamadığımız için almadık
Pashador15 Letgodan 500 tl ye peg perego tatamia aldım aşırı rahatladım daha bebegim üç aylık vaktinin çogunu onda geciriyo sallanıyor ek gıdaya gecmeden almakla kendimde rhatladım bebegiminde hosuna gidiyo
ozgeya Pashador15 peg prego fiyatlı gelmişti o yüzden tercihlerimiz arasında değildi ama let goda söylediğiniz fiyatlara denk getirebilirsek biz de tercih edebiliriz
Ayishan ozgeya evet sunny baby 107 taffy akakceden 280 tl almisdik sanirim amma gerçəkdən mükəmməl ben cok sevərək kullaniyorum fiyatina görə iyi bence
ozgeya Minikbalinannesi öyle tabi ama almışken güvenli bir şey olsun istiyorum.Ailenin geçmişinde mama sandalyesi kazası olunca,kendi çocuğumuzda daha özen göstermek istedik
kubraege ozgeya hafta sonuna özel indirim dediler baktığımızda, hatta sandalyeye bakarken bi yandan da internetten baktık, internette daha pahalıydı gerçekten, geçen gün bir arkadaşıma gösteriyim derken gördüm daha da yükselmiş fiyatı 🙄
ozgeya kubraege ne güzel denk gelmiş,bakalım biraz daha zamanımız var belki biz de böyle güzel bir fiyata denk getirebiliriz 😌
ozgeya Sibelll İkea’dakini istemiyoruz,ailemizde de yakın çevremizde de ikea’nın mama sandalyesinden düşüp yaralanan çocuklar oldu,o yüzden içimize sinmiyor açıkçası
Emine ozgeya inanın verdiğiniz paraya değmez zaten çabuk sıkılıyorlar doğru düzgün oturanını görmedim
ozgeya Emine Her çocuğun huyu değişik olabiliyor tabi,ama yakın çevremdekiler hep oturuyor o yüzden de iyi bir şey almak istiyoruz eşimle☺️