Minikbalinannesi Ddemirkiran doktora sormadan denedim ve çok pişman oldum aldığıma kızıma alerji yaptı sabaha kadar deli gibi öksürdü yavrum internette de yazmış zaten çoğu kişi öksürüğü tetikleyebilir diye doktorum da sakın kullanma dedi bidaha da kullanmadım
bilgibulutu Ddemirkiran 14 aylıgız suan. 6.cı aydan berı kullanıyoruz bız 6.cı ayda tek damla şeklinde basladık 3 ayda bır damla fazlalasabılıyor.
bilgibulutu Ddemirkiran evet ama mümkünse cok burnunun yakınına damlatma uzagında olsun, gece yatarken mesela yastık diyelım en uclarına dök fazla mentollü cunku yakasına falan damlatma tıkar
Minikbalinannesi Ddemirkiran teşekkür ederim onun yerine soğanı ortadan ikiye kesin içine varsa karanfil saplayın 5 10 tane kadar başucuna koyun emin olun en mükkemel nefes açıcı
Ddemirkiran bilgibulutu benim kizlarim 6 ayliklar cok tikaniyor burunlari bende omuzlarına 3 damla damlatmistim . Napsam degissem mi kıyafetlerini bilemedim.
bilgibulutu Ddemirkiran biraz fazla damlatmıssın sankı cnm şuan rahatsız olmadılarsa dursun ama bıdaha uzak damlat
Erayenesim Ddemirkiran 30 yaşında ablam kullanıyor bir damla damlatıypr kendisi cocuğun uzak bi yerine bir damla damlatın bence tıkar