Ebrarmira Merhaba hanımlar bugün aylık kontrolümüz vardı 4 aylık oldu bebeğim doktor gece uyandırıp beslemelisin dedi 3 aya kadar kaldırdım hep gece hiç uyanmıyor 1 yasa kadar gece beslenmesi lazım dedi napmaliyim
Gizemsydr Ebrarmira kilosumu az bizimkide 4 ay 18 gün 2 aydan itibaren gece kaldırma kendi uyanırsa emzir demişti o zamandan beri kendi uyanınca gece emziriyorum
Elif1010 Ebrarmira 40 ı çıktıktan sonra kaldırma uyku düzeni kuramaz demişti kendi acıktığında mırıldanıyor zaten ağlar gibi uyanıyorum hemen ilk defa duydum zekasıyla alakalı birşey
arkeologolcam Ebrarmira Benim bebeğim de 4aylıkken 7.800dü doktorda ebe de gece kaldırma ne zaman kalkarsa o zaman doyur zaten kilolu dediler ikiside bende kaldırmıyorum
Ebrarmira Gokcesra cevremde çoğu kişi öyle dedi kaldırsamda uynamiyor zorla anca uyansa bile 2 kere çekiyo memeyi bırakıyor
Ebrarmira Gizemsydr 7.800 kilosu ıyi dedi ama 1 yaşında kadar gece beslenmesine devam et dedi ilerde zeka problemi oluyomuş
Gizemsydr Ebrarmira allah allah benimki de ayni hiç ole bişey demedi tam tersi uyumaya ihtiyaci var kendi acikinca kalkar demişti ilk defa duydum gerçeklik payını merak ettim açıkçası
Gokcesra Ebrarmira ilk defa duyuyorum bunu benim bebiş 4 aylıktan beri gece uyanmıyor. Ben de emzirmek için uyandırmıyorum
Melankoli Ebrarmira o doktoru hemen degistirin. Hatta sikayet edin verdigi bu sacma sapan bilgi sebepli.
Ebrarmira Elif1010 aynen vallah banada çok değişik geldi ilk kızımı 3 aya kadar kaldırdım bidaha uyudu hep 3 yaşında şimdi çok şükür zekasinda bisey yok
Ebrarmira Gizemsydr internettede okudum uykuya ihtiyacı var diyo napcagmi şaşırdım her doktor aynı değil galiba
Gizemsydr Ebrarmira yani sonucta buyume hormonu gece uykuda daha çok oluyor bilemedim etrafimdada ole bisey duymadım ne yalan söliyim
Elif1010 Ebrarmira Hatta benim bebeğim 19.30 da gece uykusuna yatar doktorum çok iyi tam büyüme hormonu salgılandığı saatler de uykuda demişti
Ebrarmira Gokcesra doktordan doktora fark var demekki kilosu çok iyi dedi 1 yaşına kadar gece beslenmesini ilk defa bugün duydum
Gizemsydr Ebrarmira aynen zaten kilosuda iyi masallah ben zayıf falan sandım uyusun çocuk bu zaman uyumicak ne zaman uyucak bizimki su an mışıl mışıl uyuyor😂