Bilgihamile Kizlar cocugum balik yemiyor ne sekilde denersem.deneyeyim olmadi b12 si normale gore dusuk ciktigi icin doktorumuz ocean balik yagi surubu onerdi ve bizde eczsneden aldik eve geldigimizde son kullanma tariho gecmisti esimde izinli gununde goturup iade edicekti o sirsda trendyol buyuk indiriminde surup aldigimiz fiyata gore biraz daha dusuktu bizde sipariş ettik geldi ama eczaneden aldigimiz ile internetten aldigimizin disi farkli yada tabi birisimin disinda balik resmi var digerinde kral sakir var ama orjinal mi sahtemi konusu kafama.takildi bebegim.icicek sonucta ne yapacagimi bilemedim. Simdi sizlere asagi fotograf ekleyebilirsem internetten aldigim vs eczaneden aldığımı aticam. Esim eczaneden aldigimin kutusunu atmis ama bilemiyorum.ikiside portakalli bi sorun olur diye tedirginim.
Araseymen Bilgihamile bende oğluma trenyolda aldım kral sabırlı 9.23 son kullanma tarihi 1 aydır kullanıyorum yorumlara da baktım alırken hatta eczacı bi arkadaşın yorumuna denk geldim değerler olması gerektiği gibi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz diyordu zaten kutusunda damgalı sağlık onaylı geliyor ki trenyol çakma ürünü satıp prestijini yerle bir edeceğini düşünmüyorum.
Bilgihamile Kral sakirli olan internetten aldigimiz kullanma tarihi 09.23 Uzerinde balik olan kullanma tarihi 01.21 olan eczaneden aldigimiz.
Yesillimon Bilgihamile Benim Eczaneden aldığım da kral sakirliydi,sanirim eczaneden aldiginiz eski versiyonu geri verin..
Pelin-Emir35 Eczaneden kral sakirli olmayanı almıştım ben canım sonra hepsiburadadan kral sakirli olanını aldım hem de inanılmaz uygun bir fiyata yaklaşık 2 haftadır da kullanıyoruz bir sorun yaşamadık son kullanması 2023 aynı şekilde