tubasd Siem23 su mide doldurdugu icin vermeyin diyorlar. ayrica anne sütünde ihtiyaci kadar su bulunur ben vermedim zaten kış bebegiydi yaz olsa belki 1 çay kasığı verirdim vermemenin bi eksikligini yasamadim
Aysentrn Bety günlük ne kadar su veriyorsunuz bide kaç aylık bebeğiniz acaba benimki 7aylik ama bir türlü şu içiremiyorum
Bety Aysentrn 1 günde toplam yarım su bargagini geçecek kadar 120 ml gibi çay kaşığıyla veriyordum yemek aralarında boğazında kalmasın korkusuyla 2 kaşık yemek 1 kaşık su gibi kahvaltı ve akşam öğünde şuan 9 aylık bardaktan içmeye alıştırmaya çalışıyorum yemeklerden sonra teklif ediyorum ne kadar icerse veriyorum şuan ara ara isterse içiyor istemezse zorlamiyorum
Vefaanadnyadigar Siem23 bebek suyu verebilirsin hazır satılıyor ben 3 aylıkken vermeye başladım yaz sıcağıydı , sıcak olmasa bile verirdim su ihtiyaçtır
Shira2 Siem23 su vermeyin, anne sütü ile yeterli su ihtiyacini aliyor bebekler. Ek gidaya basladiginiz ögünlerde biraz verirsiniz fakat anne sütü verdiginiz ögünlerde vermeyin.
Deletedmom62626 OzgeOzkan ağustosta doğdu canım büyüğüm kavruluyor su her yer benim ihtiyacım varsa bebeğinde var hemşire tanıdığım kesinlikle bir çay kaşığı günlük vermelisin dedi bu rutinde gitmiştim kızıma da yine aynı şekilde yaptım şuan ikiside suyu çok seviyorlar 💐
CatBoy Siem23 sadece anne sütü alan bebeğin suya ihtiyacı yoktur. Mama takviyesi yaparsanız verebilirsiniz
AlininAnnesii- Dogdugundan beri cay kasigi ile verdim . Bıngıldağındanda anlaşılıyor diye okumustum bi yerde çökük olursa bıngüldak su ihtiyaci var yaziyordu . Yani kisacasi ben verdim gunde bi kere iki kere hic bi sorunlada karsilasmadim 6 ayligiz suan
DimpleEge Siem23 ahh aynı şekilde benim de üzerime geldiler psikolojik olarak çok etkilemişlerdi Aydın ın yaz sıcağı da bir başka oluyor sususz kalmasın diye sürekli emzirmiştim oraya gittiğimizde
Nodira_90 hirazls o zaman neden sen herşeyi biliyorsunda soru soruyorsun madem sen biliyorsun bildiğin gibi yap bir-tek sen anne değilsin ve bildiklerin yanlış susuz koyamazsın az olsa bile şu vermen gerek çocuğuna
hirazls Nodira_90 Anne sütü alan bebeklerin 6 ay suya ihtiyacı yoktur sen bilimden tıptan daha mı iyi biliyorsun acaba böbreklerini yormak istiyorsan eğer günde 3 litre ver bir tek ben anne değilim sende değilsin herkesin anneliği kendine birde kanıtlanmış gerçekler var bana burda edebiyat yapma