Kubrakrkss Merhaba kızlar benim kızım 1 ay 5 günlük ilk zamanda emzik verecektim kaynanam verme dedi meme emmez dedi bende veremedim şimdi de emzik vermeye çalışıyorum kızım almıyor kusacak gibi oluyor ne yapsam da emziğe alıştırsam öneriniz var mı
CilekRecelim Kubrakrkss değişik emzikler deneyin genelde kauçuk olanları tutuyorlar . Ben ilk doğduğu gün başladım vermeye ☺️ Ama öyle her an emzik vermiyorum sadece uykuya dalarken yada oyalamam gerekiyorsa .
turansmom Kubrakrkss gece uyku sırasında vermeyi deneyin. Birde eger ki denemediyseniz phiplis avent öneririm
MiniKaya Kubrakrkss uyumaya geçince vermeyi deneyin ilk verdiğinizde emmeye çalışıyor fakat ağzından atıyorsa kavrayamıyor olabilir bikaç kere arkadan pıt pıt yaparak destekleyebilirsiniz ben ilk philp avent almştm çok rahat tuttu sonra kauçuk kullanmak istediğim için bibs aldm bibs biraz dha büyük ve emdikçe daha büyüyor ilk kullanım için aventi tercih edebilirsiniz acenti denediyseniz chicco veya tommee tippee bu markalarada bakabilrsiniz
hazal01_01 MiniKaya benimki 1 ay 3 günlük eliyle arkasından destekliyor 😂 10 günlükken iki eliyle destekliyordu düşmesin diye
aysenur-57 Kubrakrkss Ben kızıma ilk doğduğu zaman verdim ama yine arada arada kusuyormuş gibi atıyordu yada kusuyordu kendi sütümü akıtıp verdim alıştı memeyide bırakmadı
Semragulec Kubrakrkss benim oğlum da 1 hafta sonra 3 aylık olcak yeni alıştırmaya başladım ilk zamanlarda benim oğlum da almamıştı damaklı sevmedi nuk wee bambino aldım hiç birini sevmedi bibs kullanıyorum
hazal01_01 Kubrakrkss memeyi emmeyi bırakır bırakmaz hemen ağzı açıkken ver ağzına hemen alıyor canım bir hafta böyle tekrar et sonra alır