CanselK 6 ay 20 günlük kızım 3 gündür hep yüz üstü yatıyor. Korkuyorum bişi olur diye uyuyamıyorum sürekli ben döndürüyorum o tekrar dönüyor. Kafasını sağa sola çevirip yatıyor ama korkuyorum. Bişi olur mu acaba ?
alkilic CanselK benim oğlum 2 aylık hep öyle yatırıyorum kafasını sağa sola kendisi çevirebiliyor o şekilde daha rahat ettiği için öyle yatırıyorum
Alpingo CanselK ya nolcak öle yatmayı seviyo dmek ki annesi,bizfe 7 aylık olcsz 1 aydır öld yatıy hep
Kuzey03 CanselK benimkide bir ay öyle yattı ben karışmıyordum babası sürekli görünce çeviriyordu ama o tekrar yüz üstü dönüyordu 😁 artık dönebildiiği için bir sorun olmaz şimdi 7 aylık olduk çok fazla yüz üstü yatmıyor artık arada
feamtrmea CanselK bende hiç sırtüstü yatırmadım çok gazı oluyodu ilk doğduğu zamanlarda yüzüstü yatınca rahat ettiğini gördük ondan hep öyle yatırdık☺️
Mirabebek CanselK canım bir şey olmaz benim kızım da 3 ay 22 günlük doğduğu ilk günden beri yüz üstü yatıyor kafasını rahatlıklar sağ sola çeviriyor
AtlasAysegul CanselK döndğrmeyin geri kendşne rahat pozisyon bulmuş ufaklık. Bizimki 1 aylıktan beri yüzükoyun uyuyor