Kuzumina Merhaba arkadaşlar 3 ay 21 günlük bebeğim var kolikten dolayı nutrikonfor kullanıyoruz ve 5200 kg olmuşuz kilo aldıran başka mama önere misiniz ?
gizemito Kuzumina Yani kilo aldıran bir mama mı bilmiyorum ama içerik olarak aptamil prosyneo yu önerebilirim, memnunum ben.
Mysunshines17 Kuzumina Aptamil Conformil Benimkilerde kolikti hem gaz yapmadı mama hem de ayda ortalama 1200-1500 civarı kilo aldilar
Melikederinakinnn Kuzumina 3 ay 5200 az degilki kilosu kac kilo olmasini bekliyosunuz yedi sekiz falanmi ?
2kedi1kizanne Kuzumina aptamil prematilden sonra prosyneo kullanmaya başladık. Bi problem yaşamadık ve kilo alımı da güzel🌸
Kuzumina gizemito gizemito evet iki ay onu kullandık ve prematüre bebeğimiz 1000 1300 kg aldı ayda bu ay bebelac kullandık gazı götürdü ama kilo yok tekrar ona döneyim diyorsunuz
Kuzumina Mysunshines17 Aptamil hiç bi yerde bulamadık iki Ay prosneoyu kullandık Aptamil 1 kullandınız mu ? Onun için kilo aldatıyor diye duydum ?
Mysunshines17 Kuzumina Gaz sorunumuz olduğu için kullanmadım ben 1 numarasını ama Conformil ile gayet kilo alımı iyidi sonrasında Bebelac Gold geçtik gaz sorunu bitince o da aynı şekilde güzeldi kilo alımı.
Daphnemom 2aylık olana kadar Golden Goat kullandık 1400 civarı kilo aldı ayda, şimdi gaz sıkıntımız arttığı için biraz Sma comforta geçtik. O da güzel kilo aldırıyor diyorlar