220520B Kızlar merhaba 9.aymızda aşı var demişlerdi 6. Ayda ama kuzenime bir yaşına kadar yok demişler aşısı. Oğlum 8.5 aylık ve kafa m çok karıştı tecrübeli annelr 9. Ayda aşı vyrdurdunz mu ve ne aşısı vuruldu bebeğiniz?
blgzr_58 220520B 9. Ayda aşı var canım kızamık normalde 1 yaşa ertelenmiş ama kızamık salgını yaygınlaştığı için 9. Ayda yapılıyor yaptırdık biz
nazanay 220520B Evet kizim da 9 aylikken kizmaik asisi olmustu. 1 yas normalde ama arkadasin da yazdigi gibi, vaka artisindan dolayi 9 aya cekmisler. Hala oyle midir bilemiyorum ama doktorunuza sorun isterseniz.
Merve-miray 220520B Bize ebe yok dedi geçen ay sordum. Şubatın 7’sinde 9 aylık olacak bakalım arayacaklar mı ¿
ZumrAsel 220520B bugün gittim var normalde yapacaktı. Ama benim kızım alerjik olduğu için yumurtaya da alerjisi olabilir diye tehlikeye atmadı yapmadi. 1 yasina gelince aynı aşı varmış o zaman yaptircaz inşallah.
27__ Her yerde farklı uygulama var. Bizde 9 aylıkken aşi yoktu. Ama kan aldılar demir için. Ablam 9 aylıkken su çiçeği asigi yaptırdı oğluna