Ebrudyg Merhaba hanımlar oğlum 16 aylık ama öyle vitamin balık yağı vs kullanmıyorum acaba düzenli kullanmak gerekiyor mu Dr gidince soracağım ama buradan da bir sormak istedim
Balbocegi Ebrudyg ben de doktora sordum 11 aylık oğlum için ama doktor kilosu fazla olduğu için önermedi 🤷🏻♀️
1anne1bebe Ebrudyg ben sordum önermedi suni şeyler vermeyin onun yerine haftada 1 balık yedirin daha iyi dedi
Ebrudyg Balbocegi hmm kilosu çok yok ben gelişim için benim oğlum balık yemiyor misal Dr lar hafta iki yiyorsanız önermiyor
KereMini1 Benim oglumda 15 aylik balik yemiyor dr konteolune sorun olmadikca goturmuyorum bende merak ediyorum kullanmak gerekir mi
Ebrudyg KereMini1 bende Allah korusun önemli bir şey olmadıkça gitmek istemiyorum o yüzden sordum buradan
CrnAsl 1 yaş sonrası başladık propolis çinko balık yağı doktorumuzda kullanabilirsiniz diye onayladı çünkü düzenli balık tüketmiyoruz bazen haftada bir bazende iki üç haftada bir oluyor
CrnAsl Ebrudyg oğlunuz yemiyorsa bence kullanın omega 3 önemli epa dha zihinsel gelişim için yada başka doktorlara danılın derim