Baturailesi Hayırlı akşamlar arkadaşlar ☺️ Bebeğim 4 ay 15 günlük özellikle son iki haftadır dönmekten uyuyamıyor.siz nasıl bir çözüm buldunuz var mı önerisi olan ?
fatima Baturailesi çözümüm yokta benimde elleriyle sürekli savaş halinde, oda uyanmasına sebebiyet veriyor napacağım bilmiyorum 🙅♀️
Sisi Baturailesi cNm bnimkide 3.5 ayliktan beri donuyor suan 4 ay 21 gunluk fakat uykusunda hic donmuyor cok sukur sirt ustu sabit yatiyor. Elleri ile uyandiriyor sadece kendini. Cozum bilemem ama aklima soyle birsey geldi scma mi olur bilenedim dene istersen. Banyo hvlusunu boyle sarsan u seklini versen ayak kismindan yukari dogru koysan. Yani bebegi o u seklinin icine yatircan yamlardan da yastikla skstirsam acaba nasil olur donmesine engel olur gibi geldi🤔 valla insallah anlatabilmisimdir 😂. Birde zamanla alisir heralde ya uykusunda donmeye felN simdi alisik olmadigindan uyaniyotdur bence
mlkyusra25 Baturailesi bırak dönsün benim kızım 5 aylık hala kundak yapıyorum 😔içim acıya acıya çocuğum dönse dönemiyor kıvranıyor öle kundaksız da uyumuyor 😔rahat rahat dönsünler yavrular
ozi Bizde 5 aylıkken döndük. Malesef çözüm bulamadım. Önüne yastik koydum, beşiğe bitişik yatırdım ne yaptiysam engel olamadim. Birde dönünce uyanip bağırıyor ve emmedende asla uyumuyor. Gece 2 defa kalkarken şimdi 7-8 kere kalkar olduk. Çözüm bulan banada desin bir zahmet 🤷
Baturailesi ozi Allah yardımcımız olsun bu minişler bizi yoruyorlar 🤦🏽♀️🤗 kundaktan da çıkarıyor kendini beyfendi sizin de öyle mi ☺️
Baturailesi Sisi valla gayet güzel anlatmışsınız elinize sağlık ☺️Aslında çok güzel bir fikir yarin deneyeyim burdan size bildireyim. İnşllh ayakları ile tepmez 🤭 bi de üstünü açıyor ne giydirsem ne yapsam bilemiyorum
ozi Baturailesi ben hiç kundak yapmadim/yapamadim. Öyle yatakta ilerler dururdu 8 günlükten beri, şimdi bir aydirda dönüyor ☺️ cok şükür
Sisi Baturailesi uyki tulumu yokmu su ayaksiz olanlardan var bizde 1 aylikyan beri giydiriyorum altina da kadife citcitli badilerden almistim onla esofmanini giydiriyorum yorgan ortmuyorum hic. Bizimkide aciyordu cunki. Dene canim bir yanlardanda yastikla skstir besigine bakalim. Ins fayda edr banada jaber verirsin🤗
Baturailesi Sisi var giydirip beline kadar örtüyorum oda 25 derece ama bi laf var ya “üşüyen adamın üstüne kar yağarmış” diye korkuyorum 🥺
Sisi Baturailesi korkma canim ayrica 25 derece sicak degil mi bizim 22 23 en fazla ve tek tulimla yatiyor sabaha sixacik oluyor vucudu hic usumuyor korkma
ozi Baturailesi ilerlerken uyanmiyordu ama simdi dönünce uyanıyor, kafayı kaldırıp etrafına bakiniyor
Ayca ozi ya aynı benim oğlum:) 6 aylıgız bizde bende yatak mı büyük ondan mı dönüyor diyorum,şimdi park yataga yatırıyorum onda yeri biraz dar dönemiyor
yellowmom8 Baturailesi canim o aylarda bizimde öyleydi 6 aylık olduk hala dönüyor ama artık uyanmiyor
Mineoksuzz Ben 5 aylığa kadar yan yatırma yastığı kullandım çok rahattı ama şimdi içine sığmıyor maalesef 😁
NurR Baturailesi merhaba, benim oğlum 7 buçuk aylık iki gündür gece dönmeye başladı daha önce yapmazdı hiç böyle uykusu bölünüyor dönüp dururken yüz üstü dönüp kalıyor öyle uyumak istiyor bende tedirgin oluyorum biliyorum kendisini kurtarır ama içim rahat etmiyor çözüm yok henüz aklımda
Ayca Baturailesi bizde de aynı sorun var,birde bizimki bir gece kalktım yüz üstü kapaklanmıış öyle uyumuş,korktum nefes alamadı boguldu mu diye,şimdi büyik yastık koyuyorum önüne dönemiyor