Birceninannesi Buketars ben yaptırmıştım çok çok güzel duruyo ama kalıcı olmuyo malesef sürekli cila istiyo. Mor şampuanla yıkıyodum ben haftada 1 fln biraz bakım istiyo. Bi de benim saçım nerdeyse platine kadar açılmıştı istediğim renk olabilmesi için o da saçı yıpratıyo tabi
Sydcan41 Buketars ben her sene ombre yaptırım bus eğer az gri ekledi güzel oldu zaten zamanla akıp sarısı kaliyo ben memnun kaldm
CanselK Buketars hiç kullanışlı değil, 2 yıkamada turunculaşma oluyor. Bi kuaför olarak önermiyorum saç yıprandığıyla kalıyor
Buketars Misseli karamel falan çok kullandım şimdi kendi saç rengime döndü değişiklik istiyorum buaralar griye taktım
Buketars Birceninannesi ayy çok hevesliyim bakım konusunda sıkıntı yok normaldede iki çocuk ve kıvırcık olmama rağmen fönsüz durmam
laktas Buketars grisi çabuk akıyor. Ya kuaförde cila, ya da mor şampuan yapabilirsiniz. Mor sampuan sacı kurutuyor. Onyüzden nadir kullanmak lazım. Ya da jean color diye boya var aktıkca onunla grileştirebilirsiniz. Zahmetli ama güzel